Konkurs za finansiranje uvođenja, sertifikacije i resertifikacije preduzeća iz Beograda

Bez autora
Mar 17 2010

Gradska uprava grada Beograda, Sekretarijat za privredu raspisao je konkurs za finansiranje sertifikacije i resertifikacije sistema upravljanja kvalitetom i testiranja, sertifikacije i resertifikacije proizvoda u privrednim subjektima sa teritorije grada Beograda. Sredstva za finansiranje se odobravaju u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara, dok je maksimalni pojedinačni iznos za dodelu subvencije 500.000 dinara. Pravo na konkurisanje imaju privredni subjekti sa teritorije Beograda, koji su registrovani za delatnost proizvodnje gotovih proizvoda ili polugotovih proizvoda ili pružanja usluga, u cilju internacionalizacije preduzeća i stvaranja povoljnog poslovnog okruženja. Prijave sa pratećom dokumentacijom se dostavljaju poštom, a rok za dostavljanje je 5. april 2010. godine...

Konkurs za finansiranje uvođenja, sertifikacije i resertifikacije preduzeća iz BeogradaSekretarijat za privredu gradske uprave grada Beograda raspisao je konkurs za finansiranje sertifikacije i resertifikacije sistema upravljanja kvalitetom i testiranja, sertifikacije i resertifikacije proizvoda u privrednim subjektima sa teritorije grada Beograda.

Sredstva za finansiranje se odobravaju u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara, dok je maksimalni pojedinačni iznos za dodelu subvencije 500.000 dinara.

Pravo na konkurisanje imaju privredni subjekti sa teritorije Beograda, koji su registrovani za delatnost proizvodnje gotovih proizvoda ili polugotovih proizvoda ili pružanja usluga, u cilju internacionalizacije preduzeća i stvaranja povoljnog poslovnog okruženja.

Prijave sa pratećom dokumentacijom se dostavljaju poštom, a rok za dostavljanje je 5. april 2010. godine.

Uputstvo za dostavljanje prijava, konkursna dokumentacija i adresa na koju treba dostvaviti prijave sa pratećom dokumentacijom možete preuzeti na sajtu grada Beograda: http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1380370.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik